Prijava

Vaša prijava

Uskok u Gorici! Ušli u VG Vodoopskrbu, gradonačelnik javio da nije uhićen

[]

Velika akcija Uskoka jutros je, kako pišu brojni mediji, krenula iz Velike Gorice. Za sad je poznato kako je uhićen predsjednik uprave Janafa Dragan Kovačević, dok RTL piše da je među uhićenima i HDZ-ov gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

Barišić, inače saborski zastupnik, tu je informaciju opovrgnuo za Index.hr. “Nisam priveden, ja sam u autu, vozim se prema Zagrebu”, rekao im je.

Iz ureda Grada Velika Gorica također su demantirali da je Barišić uhićen, a iz Mandatno-imunitetnog povjerenstva javljaju da Barišiću saborski imunitet nije ukinut.

Ipak, mediji neslužbeno javljaju kako je u Sabor stigao zahtjev za skidanjem imuniteta Draženu Barišiću i Vinku Grgiću koji su, navodno, obuhvaćeni istragom.

U ovim je trenutcima Uskok ušao u VG Vodoopskrbu gdje češljaju dokumentaciju. Još nije poznat cilj akcije, kao ni razlozi za uhićenja, a istragom je obuhvaćeno desetak osoba.

Objava Uskok u Gorici! Ušli u VG Vodoopskrbu, gradonačelnik javio da nije uhićen pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.