Prijava

Vaša prijava

Pretvorite hobi iz turizma u posao! Vegora zna kako!

[]

Ako vam je hobi biciklizam, penjanje, vanjski sportovi ili boravak u prirodi zašto ne biste tu strast pretvorili u posao? Gradska razvojna agencija Vegora ima projekt kojim poziva mlade od 25 do 29 godina da se usavrše u turističkom sektoru i to u onim djelatnostima koje nisu zastupljene u formalnom obrazovanju.

“Turizam kao takav sektor je privlačan je za radna mjesta i naš je pokušaj da kroz ovaj projekt osposobimo čim više mladih da se mogu prijaviti, da se ohrabre, pronađu sebe u turističkom sektoru, s naglaskom na alternativne oblike turizma i ruralni turizam koji nije adekvatno pokriven formalnim oblicima obrazovanja“, govori nam Violeta Crnogaj iz agencije Vegora, inače projektni team leader za projekt Neset.

Projekt NESET provodi se u 15 europskih zemalja, a financiran je od strane Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih. Svaka će od zemalja članica mobilizirati do 60 polaznika, od kojih će njih 15-tak imati mogućnost praksu odraditi u nekoj od europskih zemalja. Uz praktični dio tu je i teorija, od toga kako napisati motivacijsko pismo, CV, razvoj socijalnih i komunikacijskih vještina uz kreativne radionice.

Uz stručnu pomoć i podršku mladi će razvijati svoje ideje, komunikativnost, kreativnost te bez straha kretati u poduzetničke vode

„Tu ima jako puno prilike da mladi koji to inače i rade steknu samopouzdanje i odluče samostalno krenuti ili da se jave poslodavcu i rade na razvoju svoje karijere“, zaključuje Crnogaj.

Detalje i informacije o projektu možete pronaći na webu VEGORE.

Objava Pretvorite hobi iz turizma u posao! Vegora zna kako! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Županijsko Natjecanje iz Povijesti

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike