Prijava

Vaša prijava

Dođite na besplatan pregled melanoma i otkrijte stanje svoje kože

['melanom', 'pregled kože']

Kao i svake godine do sada, nastavlja se provođenje preventivnog programa ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože u Ljekarnama Zagrebačke županije. Program financira Zagrebačka županija, a provodit će ga dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije.

U Velikoj Gorici pregled ćete moći obaviti u ljekarni na adresi Kralja Dmitra Zvonimira 5, a pregledi će se odvijati 5. listopada. Telefonska rezervacija je obavezna, a možete je izvršiti na telefonski broj 016231610.

Program koji se provodi već sedam godina pokazuje velik interes stanovnika, a do sada je kroz ovaj program pregledano više od tri tisuće osoba. Samo prošle godine pregledano je 907 osoba kod kojih je daljnja obrada preporučena za šest ljudi, a kod čak 207 osoba je izražena sumnja na karcinom kože.

Redoviti pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja.

Objava Dođite na besplatan pregled melanoma i otkrijte stanje svoje kože pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.