Prijava

Vaša prijava

Jelisavec razriješen, Višić novi predsjednik Uprave VG Vodoopskrbe

[]

“S današnjim danom dužnosti predsjednika Uprave VG Vodoopskrbe razriješen je Tomislav Jelisavac, a za novog predsjednika Uprave imenovan je ing. građ. Krunoslav Višić, zaposlenik tvrtke u sektoru razvoja i gradnje”, stoji kratka obavijest na stranicama Grada Velike Gorice.

Tako je velikogorička komunalna firma nakon što je više tjedana, a zbog uhićenja Jelisavca, bila bez ključnog čovjeka, napokon dobila osobu koja će se uhvatiti u koštac s kapitalnim projektima poput Aglomeracije koja, uvjeravaju u Gradu, i dalje ide.

Istovremeno, mediji javljaju kako je sad već bivši predsjednik Uprave, Jelisavec današ pušten iz Remetinca na zahtjev Uskoka.

“To se, kako neslužbeno doznajemo, dogodilo nakon što je Jelisavac zatražio da iznese dopunu obrane te je dao višesatni iskaz u USKOK-u. Prevedeno, izvjesno je da je Jelisavac u bitnim dijelovima priznao djelo za koje ga se tereti pa više nije bilo potrebe da bude u istražnom zatvoru”, piše Jutarnji list.

 

Objava Jelisavec razriješen, Višić novi predsjednik Uprave VG Vodoopskrbe pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.