Prijava

Vaša prijava

Lord, jedan od brojnih crnih pasa koji se najmanje udomljuju, traži dom

['crni psi', 'sklonište za životinje velika gorica', 'UDOMI ME', 'udomi psa']

Danas je međunarodni dan crnih pasa, onih koji najduže čekaju na dom. Takvi psi najčešće su ljudima nevidljivi i gotovo uvijek ostaju zadnji u skloništima. Dok mnogi traže samo ‘popularne’ pasmine, pa i kupuju pse samo zbog toga što su im izgledom privlačni, brojni crni psi u skloništima i dalje čekaju svoj dom.

Takav je i Lord iz Skloništa za životinje Velika Gorica. Lord je star oko godinu, godinu i pol dana i prava je velika maza. Jako je dobar s drugim psima, a posebno s ljudima. Obožava maženje i vrlo često zaboravlja da nije baš tako malen te da ne može biti u nečijem krilu. Iz Skloništa ga hvale i govore da ima odličan karakter i da mu nikada nije dosta maženja. Lord nije još kastriran, i trenutno ima oko 25,30 kilograma.

Sada imate mogućnost pokazati da niste od onih koji izbjegavaju crne pse. Ako želite Lordu uljepšati život i pružiti mu njegov zauvijek dom možete se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje.

Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom!

Objava Lord, jedan od brojnih crnih pasa koji se najmanje udomljuju, traži dom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.