Prijava

Vaša prijava

Humanitarno na Gastru Turopolja: Buvljakuše organiziraju akcije za Josipa

['buvljakuše', 'Gastro Turopolja', 'humanitarka za josipa', 'humanitarna akcija']

U sklopu manifestacije 19. Gastro Turopolja već dobro poznate Buvljakuše prikupljati će sredstva za humanitarnu akciju pomoći našem sugrađaninu Josipu. Tako će kroz vikend održavati buvljak i prodaju slastica i slanih delicija.

Buvljak će biti s igračkama i dječjom robicom, a održavat će se u subotu od 14 do 18 sati, a u nedjelju od 10 do 15 sati. U slučaju lošeg vremena buvljak se odgađa.

Uz to, Buvljakuše će se pobrinuti da posjetitelji okuse Turopolje od slanih do slatkih delicija. “Ovoga puta nastavljamo našu volju i želju da skupimo čim više sredstava za terapije našeg Josipa i da mu pomognemo da jednog dana ponovno stane na vlastite noge.
Mi znamo da ste tu za nas kao što smo i mi tu za vas.”, navode organizatorice.

Podsjetimo, program za ovogodišnji Gastro festival iznimno je bogat uz eko kutak, radionice, festival piva, koncerte.. Čitav program i više detalja možete pronaći ovdje. Uz to, ovog tjedna održava se Gastro po restoranima te možete isprobati odlična jela naših restorana po posebnim cijenama. Više pronađite OVDJE.

Objava Humanitarno na Gastru Turopolja: Buvljakuše organiziraju akcije za Josipa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.