Prijava

Vaša prijava

Uspješna akcija VG Legacy ekipe: Prikupljeno više od osam tisuća kuna

['vg legacy']

19. Gastro Turopolja prošao je u humanitarnom tonu. VG Buvljakuše i VG Legacy ekipa prikupljali su donacije za malo bolje sutra svim građanima Velike Gorice.

VG Legacy ekipa na svom štandu u subotu prodavala je sarme to-go, kolače, jabuke, češere.. Osim toga, kod gotovo svakog štanda naših obrtnika koji su sudjelovali na Gospodarskom sajmu mogli ste vidjeti natpis da se dio sredstava također uplaćuje za VG Legacy tim. Ukupno su tako uspjeli prikupiti velikih 8020 kuna, s time da će 800 kuna uplatiti za pomoć našem sugrađaninu Josipu za kojeg su akciju organizirale Buvljakuše.

Zahvalili su se organizatorima, pomoćnicima, ekipi iz VG hitne službe, volonterima i svim donatorima na pomoći. “Zahvaljujemo i svim roditeljima, bakama, svekrvama, tetama, šogoricama, prijateljima na pomoći kod pravljenja i pakiranja kolača dugo u noć. Hvala im i na nošenju stolova i opreme koja nam je trebala da se veselo prezentiramo. Hvala svim roditeljima koji su djeci dali da jedu više slatkoga nego inače i hvala što ih od malih nogu učite da je pomaganje drugima jako važno.”, navode na svojoj stranici.

Za kraj poručuju “Zapamtite, samo se srcem dobro vidi!”

Objava Uspješna akcija VG Legacy ekipe: Prikupljeno više od osam tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.