Prijava

Vaša prijava

Humanitarni osnovnoškolci prikupljali i donirali hranu za pučku kuhinju

['doniranje', 'humanitarno', 'OŠ Eugena Kvaternika', 'OŠ Nikole Hribara', 'osnovnoškolci', 'pučka kuhinja']

Dan kruha i Dječji tjedan osnovne škole u Velikoj Gorici obilježile su humanitarnom akcijom dobrovoljnog skupljanja hrane za pučku kuhinju Misionarke ljubavi, sestre koje je osnovala Majka Terezija.

U humanitarnoj akciji sudjelovali su učenici Osnovne škole Eugena Kvaternika i Osnovne škole Nikole Hribara. “U humanitarnoj akciji sudjelovali su učenici, roditelji, učitelji i svi ostali djelatnici Škole; matične i područnih škola.”, navode iz OŠ Eugena Kvaternika i zahvaljuju svima koji su sudjelovali.

U OŠ Hribar uključene su bile cijele obitelji. “Od ranih jutarnjih sati djeca, roditelji, bake i djedovi nosili su hranu koju su preuzimali domari Branko, Branko, Bruno i vjeroučiteljica Marija. Svi smo bili izrazito ponosni što smo do vrha uspjeli napuniti školski kombi.”, ponosno pišu u OŠ Hribara.

Pučka kuhinja u Zagrebu brine za beskućnike i siromahe grada Zagreba. U humanitarnoj akciji prikupljeno je između 350 i 400 kg hrane.

OVDJE možete pogledati i video uradak iz OŠ Eugena Kvaternika.

Objava Humanitarni osnovnoškolci prikupljali i donirali hranu za pučku kuhinju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.