Prijava

Vaša prijava

EKOREGIJA: Prijavite se za edukativno predavanje o korištenju energije sunca

['Ekoregija', 'korištenje energije sunca', 'predavanje']

Ekoregija Velika Gorica idućeg petka, 6. studenog, organizira predavanje o mogućnostima korištenja energije sunca za proizvodnju električne energije.

Predavanje će se održati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, u dvorani vijećnice. “Navedenim predavanjem želi se informirati i educirati građanstvo, poduzetnike, obrtnike i javne ustanove kako mogu sami proizvoditi energiju za vlastite potrebe, a samim time smanjiti troškove energije, podići kvalitetu života i osigurati vlastitu dugoročnu financijsku i ekološku održivost.”

Osim predavanja, kao primjer dobre prakse, u subotu, 07. studenog će u 10 sati organizirati studijski posjet u Lepoglavu, postavljenoj sunčanoj elektrani snage jedan megavat.

Za sudjelovanje je obavezna prijava zbog specifičnih epidemioloških uvjeta, a to možete napraviti putem OVOG linka ili putem maila ekoregija.vg@gmail.com.

Edukativna predavanja i studijski posjet dio su projekta „Nek sunce sja-sunčane elektrane Ekoregije Velike Gorice“, a koji je financiran sredstvima Grada Velike Gorice.

Objava EKOREGIJA: Prijavite se za edukativno predavanje o korištenju energije sunca pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.