Prijava

Vaša prijava

DANAS: Besplatna radionica brzog čitanja i mudrog učenja za učenike i roditelje

['radionica brzog čitanja i mudrog učenja']

Danas, 30. listopada od 18:30 sati će se održati još jedna besplatna promotivna radionica brzog čitanja i mudrog učenja za učenike osnovnih i srednjih škola te roditelje. Ova radionica organizira se povodom upisa u zadnju ovogodišnju grupu, koja će krenuti s nastavom krajem studenog.

Ove radionice pomažu da se učinkovito uči i uz manje truda i utrošene energije postižu bolji rezultati u školi te postiže više vremena za slobodne aktivnosti. Škola brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica zato poziva na besplatnu promotivnu radionicu namijenjenu svim učenicima – u pratnji roditelja. Prijave su obavezne, a mogu se izvršiti putem poveznice : http://brzocitanjeiucenje.eu/prijava/

Na radionici možete saznati više o problemima u svakodnevnom učenju i metodama njihovog savladavanja, izmjeriti svoju trenutnu brzinu čitanja i koeficijent razumijevanja te usput naučiti jednu tehniku brzog pamćenja!

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici, mailu BrzoCitanjeiUcenjeHR@gmail.com te broju  099/2202-928.

Objava DANAS: Besplatna radionica brzog čitanja i mudrog učenja za učenike i roditelje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Obilježavanje blagdana Svi Sveti u 6. razredu

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike