Prijava

Vaša prijava

Svečani koncert gudačkog kvarteta Sebastijan sutra u dvorani Galženica

['gudački kvartet sebastijan', 'koncert']

Ovog četvrtka, 5. studenog, će se u Dvorani Galženica održati svečani koncert gudačkog kvarteta Sebastijan. Na koncertu sudjeluju Anđelko Krpan na violini; Teodora Sucala Matei na violini; Nebojša Floreani na violi i Zlatko Rucner na violončelu. Gost koncerta je Stefan Gjorgiev na trubi.

Stefan Gjorgiev inače je učenik 4. razreda osnovne Umjetničke škole Franjo Lučić, iz klase profesora Tomislava Špoljara.
Brojnim priznanjima i nagradama Stefan je prošle godine dodao i Grand Prix s međunarodnog natjecanja mladih trubača u Bugarskoj, što pokazuje njegovu umjetničku zrelost na kojoj bi mu pozavidjeli i mnogi profesionalci.

Ovaj koncert dio je ciklusa od četiri koncerta, a ovime obilježavaju 30 godina od prvog koncerta i 250 godišnjicu od rođenja Ludwiga van Beethovena.Na programu će sutra biti djela Ludwig van Beethovena, Johann Sebastian Bacha, Jean-Baptiste Arbana i Nenada Firšta.

Koncert počinje u 19:30 sati.

Objava Svečani koncert gudačkog kvarteta Sebastijan sutra u dvorani Galženica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.