Prijava

Vaša prijava

Dresovi Marcela Brozovića i Ante Budimira na aukciji “Vatreno srce”

['ante budimir', 'aukcija', 'HNS', 'Marcelo Brozović']

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska – Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni slijede isti primjer nakon prijateljske utakmice s Turskom.

Svi hrvatski reprezentativci koji su sudjelovali u utakmici s Turskom dali su svoje dresove s utakmice za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce. Među njima su i dresovi naših sugrađana Marcela Brozovića i Ante Budimira.

Trenutna cijena Brozovićevog dresa je 464 eura, a Ante Budimira 515 eura. Najvišu cijenu trenutno ima dres Luke Modrića, a to je 900 eura. Do sada je ukupno prikupljeno više od 10 tisuća eura.

Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Svoje ponude možete davati do 21. studenog u 22 sata. Svaki dres ima oznaku utakmice Turska – Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

Objava Dresovi Marcela Brozovića i Ante Budimira na aukciji “Vatreno srce” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Četvrtak – izvješće o broju oboljelih do 10 h

KORIZMENI KONCERT UZ RECITACIJE ELEGIJA RAJMUNDA KUPAREA