Prijava

Vaša prijava

Pokrenuta nova “Inicijativa za bolju Goricu”

['inicijativa za bolju goricu', 'šembera']

Igor Fiolić, Hrvoje Senegović, Mario Janečić, Damir Lučić, Zoran Lovrić, Dražen Mataković, Zoran Žic i Alan Šembera pokrenuli su Inicijativu za bolju Goricu. Stvorili su i Facebook stranicu na kojoj smo i pronašli tu informaciju, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi Velikogoričani, Turopoljci,
ako mislite da je Velika Gorica primjer modernog grada u kojem vlada demokracija, gdje gradske službe i poduzeća odlično odrađuju svoj posao i zadovoljni ste njihovom uslugom, da gradski i prigradski prijevoz savršeno funkcioniraju, da su nam gradska tržnica i sajmište ponos našeg grada, ako uživate u vožnji našim cestama, ako smatrate da je jezero Čiče odličan sportsko-rekreativni centar, da je grijanje optimalno riješeno, da se ponosimo svojim sređenim središtem grada, da pametno korisitimo EU fondove… onda se nemojte dalje zamarati ovim tekstom!

Ako pak, kojim slučajem mislite da to ipak nije tako, da u zadnjih 25 godina, otkada postoji kao samostalan grad, Velika Gorica niti blizu nije iskoristila sve svoje potencijale, te da su potrebne korijenske promjene u organizaciji našeg grada, ako mislite da ovako DALJE VIŠE NE MOŽE, podržite i priključite se
INICIJATIVI ZA BOLJU GORICU!

Stanovnici Velike Gorice i Turopolja, nemojte više okretati glavu od velikih problema s kojima se naš grad i cijelo Turopolje suočavaju! Izađite iz mraka nametnutog nam jednoumlja i napravite nešto korisno i konkretno za sebe, svoju djecu i svoj grad.

Naš grad propada u vrtlogu nesposobnosti, neznanja, privatnih interesa i nepotizma nekolicine koja se pod krinkom politike i patriotizma bogati i uništava sve čega se dotakne.
Ova inicijativa ide za okupljanjem svih onih koji zaista vole svoj dom i žele podići svoj glas za bolje sutra, bolju Veliku Goricu i Turopolje.

Krajnji je čas da se Velika Gorica i Turopolje probude i pokrenu kotač gospodarskog, kulturnog i modernog razvoja baziranog na znanju, tehnologiji, entuzijazmu i europskim fondovima.
Iskoristimo svoje potencijale u blizini milijunskog tržišta, prometnoj povezanosti, čistoj vodi i prostoru, svojoj bogatoj tradiciji i ljudima.

Ne prepuštajmo svoju sudbinu i sudbinu svoje djece u ruke ljudi koji ne znaju, ne žele i ne mogu od Velike Gorice stvoriti moderan i napredan europski grad, grad i regiju zadovoljnih stanovnika.
PODUPRITE INICIJATIVU ZA BOLJU GORICU! PRIKLJUČITE SE SVOJIM IDEJAMA I DJELIMA!

U ime inicijative
Alan Šembera

Objava Pokrenuta nova “Inicijativa za bolju Goricu” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.