Prijava

Vaša prijava

ANKETA ZA GRAĐANE: Jeste li zainteresirani za ulaganje u projekt sunčane elektrane?

['anketa', 'anketa za građane', 'solarne elektrane']

Grad Velika Gorica objavio je anketu kojom se ispituje interes za ulaganje u sunčane elektrane na javnim zgradama gdje bi građani ostvarili prihode od rada elektrane. “Sunčane elektrane na javnim zgradama smanjile bi naš ugljični otisak i proizvodile električnu energiju bez emisija buke i onečišćenja.”, navode iz Grada.

Uz to je cilj unaprijediti kvalitetu gradske sredine i obogatiti ju „prirodnim rješenjima“ koja bi poboljšala bioraznolikost, smanjila onečišćenje, buku i reducirala stres.

Iz tog razloga traže građane da daju svoje mišljenje putem ankete koja traje oko pet minuta, a može se popuniti do 30. studenog ove godine.

Anketom razmatraju realizaciju projekata sunčanih elektrana na javnim zgradama putem grupnog financiranja. Navedenim financiranjem građani bi mogli sudjelovati vlastitim sredstvima u investiranju u sunčanu elektranu te bi time ostvariti prihod od ulaganja. Uz navedeno, par pitanja posljedica su pandemije izazvane bolešću COVID-19 gdje se pokazalo da boravak u prirodi smanjuje stres te utječe i na opće zdravlje..

Ispunjavanjem upitnika možete ući u bazu potencijalnih investitora.

Za sudjelovanje u anketi, kliknite OVDJE.

Objava ANKETA ZA GRAĐANE: Jeste li zainteresirani za ulaganje u projekt sunčane elektrane? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.