Prijava

Vaša prijava

Udruga osoba s invaliditetom pokrenula ‘Klub aktiv’ s tematskim predavanjima

['klub aktiv', 'Udruga Suncokret']

Udruga osoba s invaliditetom Suncokret, kao partner Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, počinje s novim klubom “Klub Aktiv”.

“Cilj programa se odnosi na prevenciju institucionalizacije osoba s invaliditetom, unaprjeđenje i proširenje socijalnih usluga. Programom donosimo radionice i tematska predavanja.”, navode iz Udruge.

Radionice će se održavati u prostoru Udruge Suncokret, a za njih je potrebna prethodna najava i rezerviranje termina. Trenutno je predviđeno provođenje putem Zoom platforme, kako bi predavanjima moglo prisustvovati što više sudionika, a ujedno poštujući epidemiološke mjere. Tematska predavanja trajat će po dva sata. Prvo predavanje će biti na temu „Konvencije o pravima osoba s invaliditetom“, a drugo o „Pravima i uslugama iz sustava socijalne skrbi“.

No, kako bi ta predavanja bila što bolja, pozivaju korisnike da im pomognu. “Pozivamo Vas da nam u komentare, putem inboxa, e-maila ili telefonskim pozivom pišete i šaljete svoje prijedloge tema kojima bi voljeli prisustvovati tijekom budućih predavanja. Voljeli bismo uključiti teme za koje pokazujete interes, koje su od koristi vama i vašim bližnjima.”, napisali su na svojoj stranici.

Program sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Najave i rezervacije vrše se na jelena@udrugasuncokret.hr te info@udrugasuncokret.hr ili telefonskim putem na +385 91 613 7227.

“Pridružite nam se da zajedno pobijedimo ovo vrijeme epidemije COVID-19 te učinimo naše vrijeme kvalitetnijim!”

Objava Udruga osoba s invaliditetom pokrenula ‘Klub aktiv’ s tematskim predavanjima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Četvrtak – izvješće o broju oboljelih do 10 h