Prijava

Vaša prijava

U Goričkom klubu mladih prikupljeno već više od 20 vreća plastičnih čepova!

['čepovi', 'Gorički klub mladih', 'humanitarna', 'prikupljanje čepova', 'Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske']

U listopadu smo pisali kako je Gorički klub mladih pozvao građane da u njihove prostorije mogu donijeti plastične čepove za reciklažu. Čepovi se prikupljaju kao dio humanitarne akcije ”Sakupljanjem čepova do skupih lijekova” kojom se pomaže Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske. Ovo je neprofitna Udruga osnovana sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske.

Građani su se, kao i na gotovo svaku humanitarnu akciju, odazvali u velikom broju i do sada je prikupljeno više od 20 vreća plastičnih čepova! Akcija i dalje nije gotova tako da i dalje stignete donijeti prikupljene čepove od boca, jogurta, sokova, ulja i druge sve do 27. prosinca.

Čepove možete donijeti u prostorije Goričkog kluba mladih na 2. katu Doma kulture Galženica svakog radnog dana od 17 do 21 sat.

Objava U Goričkom klubu mladih prikupljeno već više od 20 vreća plastičnih čepova! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.