Prijava

Vaša prijava

Proučite fotografije u izlogu knjižnice Galženice, možda nekoga prepoznate

['40 godina knjižnice galženica', 'izložba galženica', 'Knjižnica Galženica', 'POUVG']

U sklopu nešto skromnijeg obilježavanja 40 godina Knjižnice Galženice u izlogu knjižnice postavljena je prigodna izložba. Fotografije koje su postavljene prikazuju djelić kulturnih aktivnosti i programa koji su se od 1980. godine odvijali u ovom prostoru.

“Osim svakodnevnog poslovanja s korisnicima i knjigama organiziralo se i mnoštvo aktivnosti na promicanju knjige i čitanja. A sigurno ćete na preslikama fotografija prepoznati i nekoga koga poznajete!”, govore iz knjižnice.

Osim izložbe, knjižnica Galženica započela je i nagradno darivanje na svojoj Facebook stranici. Jedino što trebate je lajkati njihovu Facebook stranicu, podijeliti objavu na svom profilu pod Javno i ostaviti u komentarima lijepi citat, rečenicu iz knjige koja vas se posebno dojmila ili pozitivnu poruku. Nagrađeno će biti desetero autora najboljih komentara, a pokloni vrećica su blokićem, bookmarkom i olovka limitirane edicije.

Objava Proučite fotografije u izlogu knjižnice Galženice, možda nekoga prepoznate pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.