Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše: Prikupljanje sredstava ide nešto teže ove godine, ali ne odustajemo

['akcija', 'božićni kolači', 'buvljakuše', 'buvljakuše za josipa', 'prodaja kolača']

Da je ova godina zaista posebna svi smo se uvjerili nekoliko puta. Zbog brojnih izgubljenih radnih mjesta, obustave rada i drugih poteškoća, ove su godine mnogi naučili biti više skromni, ali i štedljiviji.

No, postoje one stvari u životu koje ne pitaju je li pandemija ili nije te koje idu dalje bez obzira na sve. Takva je i humanitarna akcija Buvljakuša za Josipa. Već je svima dobro poznato da Buvljakuše prikupljaju novčana sredstva za Josipa koji je prije tri godine skokom u more ozlijedio lednu moždinu te je od tog dana nepokretan. Nakon operacije i toplica započeo je terapije te je malim pomacima svima dao nadu da će ponovno stati na svoje noge.

Prodaja božićnih slastica i kolača

Kako bi nastavio s terapijama i ispunio svoj cilj, Buvljakuše raznim načinima prikupljaju financijska sredstva za njega. Još uvijek traje akcija prodaje adventskih vjenčića za koje sami možete ponuditi svoju donaciju, a uskoro ih čeka i prodaja božićnih slastica. “Ostalo je dosta vjenčića koji nisu prodani, odjek je vrlo mali ove godine, no situacija je takva da ljudi nemaju novaca. Ali mi ćemo i dalje njih dijeliti.”, govore nam humanitarke.

Prodaja božićnih kolača održat će se 20. prosinca ispred crkve blaženog Alojzija Stepinca, a vrijeme prodaje će odrediti naknadno. Ispred crkve ćete moći kupiti i adventske vjenčiće i opskrbiti se za iduću godinu.

Objava Buvljakuše: Prikupljanje sredstava ide nešto teže ove godine, ali ne odustajemo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Imamo pobjednika!