Prijava

Vaša prijava

Kao zahvalu za darove, najmlađi članovi DVD-a Turopolje vatrogascima izradili čestitke

['božićne čestitke', 'božićno darivanje', 'dobrovoljno vatrogasno društvo turopolje', 'DVD Turopolje', 'rakitovec', 'Turopolje']

Bez obzira na to što su ovogodišnji blagdani malo drugačiji, dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje nije moglo propustiti da najmlađim članovima zajednice pokaže kako misle na njih.

Ove godine se baš i ne družimo, pa tako nema niti našeg tradicionalnog Božićnog druženja. No čudna je godina i traže se drugačije mjere koje su na kraju i poduzete.“, govore iz DVD-a Turopolje.

Zato su, uz mjere, najmlađim članovima pokucali na vrata njihovih domova i donijeli im slatke pakete, čestitke i bojanke Hrvatske vatrogasne zajednice. Patrik Čunčić iz dobrovoljnog vatrogasnog društva nam govori kako su podijelili oko 40 paketa najmlađim članovima, većini iz Turopolja, a bilo ih je i iz Rakitovca.

No, svoju zahvalnost i predivan božićni duh pokazala su i djeca koja su primila darove. Kao znak zahvale, oni su dobrovoljnim vatrogascima izradili prekrasne božićne čestitke! Kako nam govore, čestitki je bilo oko 30. Sve to su zabilježili i kamerom, pa ako se želite malo rastopiti od simpatičnosti, preporučujemo da pogledate cijelu galeriju na stranici DVD-a Turopolje. Pronaći je možete OVDJE.

Objava Kao zahvalu za darove, najmlađi članovi DVD-a Turopolje vatrogascima izradili čestitke pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.