Prijava

Vaša prijava

Grinch i Obiteljska priča u goričkom kinu

['filmovi pou vg', 'najave filmova']

Iako je tema o mrzovoljnom zelenom čudovištu koje je ukralo Božić, svima dobro poznata, ne propustite danas i sutra u 18:00 sati animirani sinkronizirani film Grinch, ali i dramu novijeg datuma Obiteljska priča, renomiranog redatelja Viga Mortensena, koja slijedi odmah nakon, u 20 sati.

Grinch, 18 sati

Ponovno na programu je svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno u namjeri da upropasti blagdale u selu Whoville, no umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i bladganski duh male djevojčice preotet će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere. I ove godine našao se na top-listi ponajboljih božićnih filmova koje svakako morate pogledati. Priča o dobroti i suosjećanju prema drugima, oduševit će svako dijete, ali i odrasle.

Obiteljska priča, 20 sati

Drama u režiji renomiranog redatelja u kojoj se dva potpuno različita svijeta sukobljavaju kada 80-godišnji nezavisni zemljoradnik Willis otputuje u Los Angeles gdje će do daljnjega ostati živjeti s Johnom i njegovom obitelji. Mentalno oslabio, Willisova ćud je istovremeno oprezna i humoristična što će dovesti do otvaranja starih rana iz prošlosti, a na površinu će izaći godine međusobnog nepovjerenja između njega i njegovog sina Johna.

 

Objava Grinch i Obiteljska priča u goričkom kinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.