Prijava

Vaša prijava

NK Turopolje iznenadili ‘prstiće’ i njihove roditelje koji su ostali bez teksta

['DVD Turopolje', 'nk turopolje', 'prstići nk turopolje']

NK Turopolje i prijatelji iz DVD-a Turopolje odlučili su posjetiti na kraju godine najmlađe, pritom ih darivajući prigodnim paketima i kalendarom za 2021. godinu, uz želje da ostanu svi zdravi i da svima niva godina donese puno bolje uvjete za druženje, a prije svega i normalno treniranje.

Tajnik NK Turopolje Ivan Kovačević je zajedno s predsjednikom kluba i ujedno trenerom ‘prstića’, Mariom Filipovićem posjetio 17 djece, a oduševljenja nije manjkalo.

Reakcije roditelja i djece

Foto: Facebook/NK Turopolje
Foto: Facebook/NK Turopolje

– Posjetili smo 13 dječaka i 4 djevojčice. Djeca su bila oduševljena, nitko se nije nadao da cemo ih posjetiti, čak ni roditelji nisu znali da dolazimo! Mislim da klincima više nedostaju treninzi i druženja nego seniorima, baš su dobra ekipa –  otkrio nam je tajnik NK Turopolje, Ivan Kovačević.

I roditelji i djeca bili su jednako pod dojmom divne geste NK Turopolja, a donosimo samo neke od reakcija:

“Svaka Vam čast dečki, cure su još uvijek pod dojmom, ostale su bez teksta!”

“Dečki, hvala Vam na poklonima! Naš sin je jako iznenađen i sretan, a i kalendar je odmah morao dobiti svoje mjesto na zidu”

“Hvala Vam puno od srca i svaka čast, naš Damir je presretan, a i mi također” 

Objava NK Turopolje iznenadili ‘prstiće’ i njihove roditelje koji su ostali bez teksta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


ČESTITKA