Prijava

Vaša prijava

Crveni križ na terenu nudi i psihološku pomoć. Evo kako vi možete pomoći

['Crveni križ', 'pomoć', 'potres']

Crveni križ ovih dana aktivno slaže pakete i pomaže unesrećenima, ali i organiziraju akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Interventni tim Crvenog križa Velika Gorica dostavio je humanitarnu pomoć selima na sisačkom području te su građanima ,osim paketa, ponudili psihološku pomoć i razgovor. “Osim isporuke potrepština, porazgovarali smo sa ljudima jer im psihosocijalna podrška i razgovor u kriznoj situaciji jako puno znači.”, navode.

Također, svi oni koji za time imaju potrebe mogu se javiti i zatražiti pomoć. Psihološku pomoć u vidu razgovora možete zatražiti i u Centru za djecu i mlade Velika Gorica koji pruža psihološku pomoć svim građanima na kontakt broj 0916231734, a posebno su usmjereni na pomoć djeci.

I vi možete pomoći darivajući krv

Sutra je posljednja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u ovom tjednu na koju se možete odazvati. Inače, u samo jednom danu pristupilo je 95 darivatelja, a prikupljeno je 77 doza krvi. Akcija se održava još sutra, 7. siječnja u periodu od 13 do 18:50 sati (pauza 14.45-15.30 sati) i to u prostorijama Crvenog križa Velika Gorica, Cvjetno naselje 16.

Objava Crveni križ na terenu nudi i psihološku pomoć. Evo kako vi možete pomoći pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.