Prijava

Vaša prijava

ONLINE PREDSTAVA Ljubica Zubica stigla na male ekrane

[]

“Kad već ne možemo k vama, dođite vi k nama”, napisala je na svom Facebook profilu Ana Katulić, autorica i izvođačica edukativne predstave za djecu o higijeni zuba, prigodnog naziva “Ljubica Zubica”.

Predstavu u trajanju od 20 minuta i namijenjenu klincima od 3 do 5 godina objavila je na svom Youtube kanalu, a mi ju prenosimo ovdje:

“S obzirom na to da je izazovna godina i još uvijek ne postoji mogućnost igranja predstave u dječjim vrtićima odlučili smo predstavu snimiti i besplatno ponuditi svim sugrađanima, velikim i malima. Želimo da dođe do što većeg broja djece jer progovara o važnosti oralne higijene i zdravih zuba”, govori nam Ana koja ovih dana, poput brojnih kolega, radi iz svoga doma, smišlja nove ideje, performanse i predstave i paralelno studira na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Predstava je sufinancirama sredstvima Grada Velike Gorice u sklopu razvoja programa u kulturi u 2020. godini.

“Više od 95 posto karijesa nastaje zbog nepranja zubi, a u vrtiću svako treće dijete ima karijes. Predstavom se, neposredno, pokušava smanjiti i broj karijesa kod male djece jer ih uči pravilnoj higijeni i njegovanju zuba. Osim toga, djeca uče, i to na zabavan i kreativan način, kroz igru i druženje s Ljubicom Zubicom”, zaključila je naša sugovornica.

 

 

Objava ONLINE PREDSTAVA Ljubica Zubica stigla na male ekrane pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.