Prijava

Vaša prijava

VEGORA Besplatna radionica o dobrom online komuniciranju s klijentima

['online komunikacija', 'radionica', 'radionica vegora', 'VEGORA']

Razvojna agencija Velike Gorice organizira novu edukativnu radionicu “On-line komunikacija s klijentima” u sklopu projekta “Poduzetnički info”. Ova radionica održat će se u ponedjeljak, 25. siječnja, u 16:30 sati, online. Zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto prijavom OVDJE ili putem maila info@vegora.hr sve do 22 siječnja.

Važnost ove radionice u današnje doba je velika jer su online život i društvene mreže postale novo mjesto komunikacije, čak i za poslovne situacije. “Klijenti, potencijalni kupci, mušterije, radije će se raspitivati za usluge putem Facebooka, nego da nazovu na službeni broj poduzetnika. Isto tako, vjerojatnije je da će se prvo obratiti poduzetniku koji ima dobru internetsku stranicu ili račun na društvenim mrežama, nego nekome za koga je dostupna samo fizička adresa i broj telefona.”, navode iz Vegore, objašnjavajući važnost radionice.

Komunikacija s postojećim i potencijalno budućim klijentima jedan je od najbitnijih elemenata uspješnog poslovanja koja doprinosi kreiranju pozitivne reputacije, kredibiliteta, a onda i poslovnih prilika.

Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Objava VEGORA Besplatna radionica o dobrom online komuniciranju s klijentima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.