Prijava

Vaša prijava

POSLUŠAJTE Novu pjesmu Edija Abazija i Mie Negovetić koju uspoređuju s popularnim hitovima

['edi abazi', 'ljubav nema kraj', 'mia negovetić']

Našeg sugrađana Edija Abazija predstavili smo vam kroz intervju u kojem smo najavili kako će u siječnju izaći njegova nova pjesma s talentiranom Miom Negovetić.

Stigao je i taj čas te je prije nekoliko dana na njihovom YouTube kanalu osvanula pjesma Ljubav nema kraja. Ovom pjesmom će se dvojac predstaviti na ovogodišnjem, 68. izdanju Zagrebačkog festivala.

Osim upečatljivih vokalnih dionica, talentirani Mia Negovetić i Edi supotpisuju glazbu i tekst, a pjesmu su aranžmanski oblikovali Olja Dešić i Srđan Sekulović. Uz pjesmu i nevjerojatne vokale objavljen je i video spot koji samo potvrđuje sanjivost i energiju koju ovaj mladi dvojac nudi. Komentari i reakcije su iznimno pozitivne te ih se nerijetko uspoređuje s popularnim hitovima i regionalnim dvojcem Voyage i Breskvicom koji broje milijunske preglede na YouTubeu.

Podsjetimo, Edi Abazi rođen je i živio u Velikoj Gorici, ima 19 godina, a do sada je već nastupao na Dori i objavio nekoliko autorskih pjesama. Više o mladom talentiranom autoru možete pročitati OVDJE.

Objava POSLUŠAJTE Novu pjesmu Edija Abazija i Mie Negovetić koju uspoređuju s popularnim hitovima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.