Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih organizira online LOL turnir, još uvijek se stignete prijaviti

['fajter', 'Gorički klub mladih', 'humanitarno', 'lol turir']

Gorički klub mladih u ovim vremenima kada im nije dopušteno održavanje radionica uživo, traže načine kako da aktiviraju mlade. Osim što iduće godine ponovno počinju debatne radionice, online dakako, osmislili su i online turnir iz videoigre League of Legends koji će se održati ovog petka, 22. siječnja.

“Točna struktura ovisiti će o broju prijava, a mečevi će biti individualni, jedan protiv jednog. Pošto ne možemo u ovo vrijeme organizirati događaje uživo, nadamo se ovime dati priliku mladim ljudima strastvenima o igricama da nekako pokažu svoj natjecateljski duh.”, govori nam voditeljica Goričkog kluba mladih, Sara Kajgana Raga.

Prijave se mogu poslati na e-mail gorickiklubmladih@gmail.com sa svojim imenom i prezimenom te in-game imenom.

Uz to, podsjećaju da se i dalje održava akcija prikupljanja higijenskih potrepština i odjeće za beskućnike u suradnji s udrugom Fajter. Svi građani mogu ostaviti potrepštine u prostoriji GKM-a, svaki radni dan od 17 do 21 sati. Više o akciji pisali smo OVDJE.

Objava Gorički klub mladih organizira online LOL turnir, još uvijek se stignete prijaviti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.