Prijava

Vaša prijava

KOVA Vedri duh i timski rad! Posjetili smo tvrtku koja proizvodi kontejnere za potresom pogođena područja

[]

Već prvih dana nakon snažnog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, ali oštetio i uništio domove u Vukomeričkim Goricama mraclinska tvrtka Kova pojačano je krenula s poslom. Do sad su isporučili 40 kontejnera za privremeni smještaj. Isporuka kućica za zdravstene potrebe, tijekom pandemije Covid-19, krenula je već u lipnju, doznajemo od direktora Vjekoslava Kovačića, pa je do danas iz mraclinskog pogona izašlo 300-injak kontejnera.

Dnevno na ovom poslu radi 60-ak radnika, a složan i uigrani tim svaki dan proizvede i isporuči pet privremenih kontejnera za potrebite obitelji u Petrinji, Sisku ili pak Cerovskom vrhu.

Mraclinska tvrtka s 35-godišnjom tradicijom već se pokazala kao lider na gospodarskom tržištu, pa iz malog Mraclina u Hrvatsku i Europu svakodnevno odlaze domaći proizvodi; eko i urbana oprema, kiosci, oprema za dječja igrališta pa i stambeni kontejneri.

Dok god bude potrebe, kažu, rade i grade, sve dok i posljednja obitelj ne dobije krov nad glavom.

Ovo je njihova priča:

Objava KOVA Vedri duh i timski rad! Posjetili smo tvrtku koja proizvodi kontejnere za potresom pogođena područja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.