Prijava

Vaša prijava

Udruga Turopoljsko srce aukcijama prikupila više od 50 tisuća kuna

['aukcije', 'humanitarno', 'turopoljsko srce']

Velika Gorica poznata je po svojim humanitarnim ljudima, a jedni od njih, koji svake godine pokažu predivne rezultate su i ekipa iz udruge Turopoljsko srce. S obzirom na posebne okolnosti ove godine, sredstva za potrebite prikupljali su putem aukcija i dresova i donacija. Ukupno su prikupili velikih 50.510 kuna!

U tjednima pred nama donirani novac ćemo raspodijeliti prema najpotrebitijim obiteljima i djeci, pomoći ćemo i ljudima sa potresom pogođenim područja. Nakon što odradimo rad na terenu i raspodijelimo donacije javno ćemo iskomunicirati i prezentirati utrošena sredstva.”, govore uz veliku zahvalu svim donatorima, sportašima, volonterima i medijima.

Godina koju smo ostavili iza sebe ostavila je duboki trag na svakom ljudskom životu i zato je bila za nas posebno inspirativna iako smo fizički bili distancirani, mislima smo bili nikad bliže. Naša humanitarna akcija radi poznatih okolnosti nije mogla zasjati u punom sjaju sa nogometnim turnirom ali online aukcija dresova i donacije dobrih ljudi su sve to nadoknadili.”, zaključuju.

Sve njihove akcije i aukcije možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Objava Udruga Turopoljsko srce aukcijama prikupila više od 50 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.