Prijava

Vaša prijava

KAKVA AKCIJA: Organizirali frizere koji će besplatno šišati u Glini i okolici

['akcija šišanja', 'gorica', 'goričani', 'šišanje', 'vg legacy']

VG Legacy, uz brojne akcije i prikupljanja koja organiziraju, osmislili su i jednu zanimljivu akciju u koju su uključili frizere iz, čini se, cijele Hrvatske.

Podsjetimo, tražili su volontere frizere koji će ošišati dame i gospodu u Glini. Akciju je pokrenula Štefi Sadak Turković iz Frizerski Salon San koja je predložila inicijativu da se skupe Velikogorički frizeri volonteri i jedan dan odu do pogođenih područja ošišati ljude i malo ih razveseliti. Ovu ideju je humanitarka Dalija Zubek odmah proslijedila Branki Bakšić Mitić.

Sve to je rezultiralo time da su im se javili frizeri iz cijele Hrvatske te je akcija uspjela. Održat će se ove nedjelje, 24. siječnja kada će se svi okupiti u Osnovnoj školi Glina te krenuti u akciju sa svojim škarama i opremom.

“Legacy tim ide kao potpora i asistenti (ne brinite, nećemo mi šišati). Posebno se veselimo odazivu frizera sa područja pogođenih potresom, divne dame iz Gline koje nam pomažu u organizaciji i čekaju nas raširenih ruku. Idemo unijeti malo pozitive i dobre energije. Toga uvijek svima treba.”, pišu na društvenim mrežama.

 

Objava KAKVA AKCIJA: Organizirali frizere koji će besplatno šišati u Glini i okolici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.