Prijava

Vaša prijava

FOTO Akcija Velikogoričana okupila frizere diljem Hrvatske

['frizeri u glini', 'humanitarna akcija', 'vg legacy']

Gorički humanitarci VG Legacy, uz brojna pomaganja, prikupljanje i prevoženje donacija, a kako smo prethodno izvještavali, osmislili su još jednu predivnu akciju kako bi ljudima pogođenima potresom uljepšali njihove dane. Pogledajte ovdje kako su ih dočekali!

Naposlijetku su se hvalevrijednoj ideji koja je krenula upravo iz Velike Gorice, inicijatorima iz VG Legacyja priključili iz cijele države, te je odaziv bio veći nego što su naši junaci i junakinje mogli zamisliti! Na svojoj Facebook stranici renijeli su samo dijelić atmosfere koji možete pogledati OVDJE.

Foto: VG Legacy/Facebook

Ovo je samo dio frizera kojima je kroz magične ruke tijekom dana prošlo preko 350 ljudi. Barem na kratko frizeri su im vratili osmjehe na lica i maknuli im misli iz svakodnevnice koju proživljavaju.

– Bilo je smijeha, suza, pronalazili su se neki izgubljeni prijatelji, susretali susjedi. Baš kako u frizerskom salonu treba i biti. A u našem Legacy salonu posebno su se danas osjetile emocije i velika srca. Želimo se posebno zahvaliti frizerkama iz Gline, Petrinje i Siska koje su nas dočekale širokog osmijeha i raširenih ruku – kazali su iz VG Legacyja.

Šišali su se čak i – vatrogasci!

Red za šišanje bio je ogroman, ali strpljenja i nesebičnosti nije nedostajalo.

– Svi koji su čekali složili su se da vatrogasci idu preko reda kako bi mogli čim prije natrag na teren. Frizeri su radili kao pčelice, volonteri su kuhali kave, a imali smo i dječji kutak koji je pazio na najmlađe. Jedna naša volonterka je na terenu šišala one koji nisu bili u mogućnosti doći u OŠ Glina.

Pokloni, poruke ohrabrenja, puno ljubavi i pozitivne energije širili su se u OŠ Glina na akciji besplatnog šišanja, a stečena su i prijateljstva za cijeli život.

– Djevojke naše drage, stekle ste prijatelje za cijeli život. Hvala i djelatnicima OŠ Glina koji su nam cijeli dan pomagali, kao i vatrogascima iz Gline, ali i Zadra! VG Legacy nakon ove akcije svojim domovima u nadi da će svi ljudi koje smo upoznali što prije moći reći isto to, da idu u svoje domove. Niste sami i nećemo vas zaboraviti – zaključili su naši humanitarci.

 

Objava FOTO Akcija Velikogoričana okupila frizere diljem Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.