Prijava

Vaša prijava

Na Scenu Gorica za najmlađe stiže “Grga Čvarak”

['Grga Čvarak', 'najave predstava', 'predstava za uzrast 4+', 'Scena Gorica']

Tko ne zna za Grgu Čvarka, koji svojom ambivalentnošću pokazuje sve odlike pravoga živog djeteta? Upravo je u toj ambivalentnosti dobrote i nestašluka najveća Grgina zanimljivost.

– U ovoj predstavi pokušat ćemo dati odgovor na desetljetnu zagonetku, zašto je Grga tako podvojen? Odgovor zapravo čuči u svima nama, nitko od nas nije crn ili bijel, samo što je kod našega Grge to posebno izraženo – kazali su iz Scene Gorica.

O predstavi

Postupci i emocije tako pojačani dolaze do izražaja i otvaraju mogućnost za razgovor o njima – kazališni razgovor, a onda, kako ističu iz Scene Gorica, i razgovor unutar obitelji i/ili razreda. Temeljni je cilj kazališnog “Grge Čvarka” optimizmom probuditi ono najbolje u svakome od nas i učiniti ovaj svijet ljepšim mjestom.

Ovom predstavom Scena “Gorica” nastoji novim naraštajima djece usaditi određenu dozu empatije tj. osjećaj za drugoga i osvijestiti ih da, kada nekome prilaze, to čine s najboljim namjerama te da isto očekuju od drugih.

Ulaznice za ovu poznatu i poučnu priču Ratka Zvrka namijenjenu uzrastu 4+ godina u prodaji su od danas na blagajni Učilišta po cijena od 25 kuna.

Evenetualne potrebne informacije možete dobiti na kontakt broj 01 6259 800.

Objava Na Scenu Gorica za najmlađe stiže “Grga Čvarak” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.