Prijava

Vaša prijava

Cheerleading klub Vegasice prikupile više od 11 tisuća kuna za malu Elenu

['cheerleading klub vegasice', 'elena', 'humanitarna', 'Turopoljske mažoretkinje']

Ovih smo dana pisali o humanitarnoj akciji koju su Turopoljske mažoretkinje i Cheerleading klub VEGASICE organizirale za svoju bivšu mažoretkinju – Obitelj Pavlović iz Petrinje i njihovu dvogodišnju kćerkicu Elenu.

U humanitarnoj akciji odrekle su se svoje knjige koju su tiskali povodom 20.-te godišnjice svog djelovanja te ih poklonile svakom donatoru. Prikupljena sredstva od donacija usmjerena su za liječenje male Elene koja se trenutno bori sa bolesnom jetrom. “Po informacijama njene majke, trebat će se što prije pronaći donor jer zdravstveno stanje male Elene je sve teže. Da bi zlo bilo još teže, 29. prosinca ostali su i bez kuče u potresu.“, govore iz kluba.

U humanitarnoj akciji “Za malenu Elenu” koja se odvijala u periodu od 09.01. do 26.01.2021. prikupljen je ukupni iznos od 11.191,00 kuna koji je 26.01.2021. uplaćen na račun majke male Elene.

Predstavnici Turopoljskih mažoretkinja i Cheerleading kluba VEGASICA o cijeloj humanitarnoj akciji podnijeli su Izvještaj i u uredu gradonačelnika gdje su i dobili potporu o svemu provedenom ali i sve pohvale za ovu akciju. Ispred Turopoljskih mažoretkinja i Cheerleading kluba VEGASICE od srca zahvaljujemo svakom donatoru koji je prepoznao ovu našu humanitarnu akciju i pomogao ovoj maloj djevojčici!“, zaključuju Vegasice.

Objava Cheerleading klub Vegasice prikupile više od 11 tisuća kuna za malu Elenu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.