Prijava

Vaša prijava

Besplatna mjesečna karta za osobe s invaliditetom na relaciji Orle-Velika Gorica

['autoturist', 'mjesečna karta', 'Općina Orle', 'osobe s invaliditetom', 'osobe s posebnim potrebama']

Za osobe koje imaju tjelesno oštećenje najmanje 70 % i prebivalište na tom području, Općina Orle i Autoturist d.o.o. sklopili su ugovor o financiranju mjesečne pokazne karte  Orle.

Ugovorom je određeno financiranje prijevoza u visini cijene mjesečne pokazne karte prijevoznika Autoturist-a za relaciju Orle – Velika Gorica. Pravo na financiranje prijevoza (pokazne karte) ostvaruju:

  • osobe koje imaju prebivalište na području Općine Orle i postotak tjelesnog oštećenja najmanje 70%
  • osobe s posebnim potrebama
  • osobe liječene zbog dijagnoza iz skupine težih duševnih bolesti te autizma koje su trajno nesposobne za rad, privređivanje i samostalan život.

Istoj osobi pravo na financiranje prijevoza u visini pokazne karte odobrava se na početku svake kalendarske godine dostavom potrebne dokumentacije o kojima ovisi ostvarivanje tog prava.

Da bi se ostvarilo pravo na financiranje mjesečne pokazne karte potrebno je ispuniti Zahtjev uz potrebnu navedenu dokumentaciju i dostaviti putem e-mail adrese: info@opcina-orle.hr ili na adresu: Općina Orle, Orle 5, 10 411 Orle, a detaljnije tko sve ostvaruje pravo možete pronaći OVDJE.

Objava Besplatna mjesečna karta za osobe s invaliditetom na relaciji Orle-Velika Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.