Prijava

Vaša prijava

Grad za programe u kulturi osigurao više od milijun kuna

['Grad Velika Gorica', 'javni poziv kultura', 'kultura', 'kulture']

Grad Velika Gorica objavio je javni poziv za dodjelu financijskih potpora za programe/projekte u kulturi u 2021. godini za koji je raspoloživ ukupni iznos od 1.040.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 240.000,00 kuna.

Prihvatljivi programi su oni iz redovnih djelatnosti udruga za očuvanje tradicijske kulture te programi i/ili projekti manifestacija i ostalih aktivnosti u kulturi.

Na ovaj javni poziv usmjeravaju se udruge, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici i drugi pravni subjekti koji obavljaju djelatnosti iz područja kulture i umjetnosti. Svi navedeni imaju priliku predložiti programe i/ili projekte za sufinanciranje iz proračuna Grada Velike Gorice u 2021. godini. Sukladno prijedlogu Kulturnog vijeća sufinancirat će se samo oni programi i/ili projekti koji se provode na području Grada Velike Gorice ili kod kojeg su korisnici s područja Grada Velike Gorice.

Više o uvjetima i natječaju možete pronaći OVDJE.

Objava Grad za programe u kulturi osigurao više od milijun kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.