Prijava

Vaša prijava

Hrvatske željeznice: Besplatan prijevoz vlakom produžen do kraja veljače

['besplatan prijevoz', 'potres', 'prijevoz', 'vlak']

Kroz siječanj je HŽ Putnički prijevoz osiguravao besplatan prijevoz stanovnicima pogođenim potresom na području Sisačko-moslavačke županije, volonterima Hrvatskog Crvenog križa, članovima Stožera civilne zaštite i HGSS-a te predstavnicima ostalih službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta.

Besplatan prijevoz bit će osiguran do 28. veljače 2021. godine.
“Stanovnici pogođeni potresom na području Sisačko-moslavačke županije ostvaruju pravo na besplatan prijevoz u 2. razredu redovitih vlakova na svim relacijama unutar RH, a karta će im biti izdana na temelju osobnih dokumenata kojima dokazuju mjesto prebivališta na području pogođenom potresom.”, navode iz HŽ-a.

Volonteri Hrvatskog Crvenog križa, članovi Stožera civilne zaštite i HGSS-a te predstavnici ostalih službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta imaju pravo na besplatan prijevoz u 2. razredu redovitih vlakova prema Sisačko-moslavačkoj županiji i iz nje, a karta će im biti izdana na temelju službenih iskaznica.
Stanovnici i pripadnici navedenih službi karte mogu preuzeti na blagajnama ili u vlaku.

Objava Hrvatske željeznice: Besplatan prijevoz vlakom produžen do kraja veljače pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Subota - izvješće o broju oboljelih do 10 h