Prijava

Vaša prijava

Akcijski ‘Jiu Jitsu’ i horor ‘Gost’ od sutra u goričkom kinu

['najave filmova', 'pou velika gorica', 'webshop pou vg']

Od sutra se u gradskom kinu prikazuju nova dva filmska naslova. Riječ je o mističnom hororu Gost i akcijskoj uspješnici Jiu Jitsu, s poznatim glumačkim imenima koje utjelovljuju likove.

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

Jiu Jitsu

Svakih šest godina drevni red ekspertnih boraca mora se sukobiti s izvanzemaljcima i boriti za Zemlju. Tisućama godina ti su borci poštivali nepisani dogovor i igrali po pravilima, no stvari se mijenjaju. Jedan od zemaljskih boraca, Jake, odbija se boriti s nepobjedivim vođom izvanzemaljaca zbog čega dolazi do sveopćeg kaosa.

Raspored prikazivanja:

  • 4., 6., 8. i 10. veljače u 20 sati
  • 5., 7., i 9. veljače u 18 sati

Gost

Radnja ovog napetog horora prati veselu ekipu koja se preko čuvenog Zoom-a redovito čuje i razmjenjuje iskustva za vrijeme pandemije koronavirusa. Dugogodišnje prijateljice tako jednom prilikom dogovaraju konferencijski poziv s vidovnjakinjom, jer kako drugačije razdrmati monotoni karantenski život u kojem je jedina zabava i druženje s prijateljima zapravo razgovor putem konferencijskog poziva. Naravno, kad djevojke shvate da se još neko priključio njihovom Zoom pozivu, već je prekasno.

Raspored prikazivanja:

  • 4., 6., 8. i 10. veljače u 18 sati
  • 5., 7., i 9. veljače u 20 sati

Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, sutra prijepodne za oba naslova biti će otvorene nagradne igre. Dijelit se po dvije ulaznice za oba naslova, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu!

Objava Akcijski ‘Jiu Jitsu’ i horor ‘Gost’ od sutra u goričkom kinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.