Prijava

Vaša prijava

Čuvajmo mentalno zdravlje! Uključite se na tribinu “Kako u krizi steći nove snage”

['Centar za djecu mlade i obitelj', 'centar za djecu mlade i obitelj velika gorica', 'kako u krizi steći nove snage', 'tribina mentalno zdravlje']

Povodom 14.Tjedna psihologije Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica organizira tribinu “Kako u krizi steći nove snage”. Na ovoj tribini govorit će se o tome kako se uspješnije i kvalitetnije nositi s izazovnim vremenom u kojem živimo.

Održat će se u srijedu, 17.veljače u 18 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, a zbog ograničenog broja posjetitelja moći će se pratiti i preko Zoom-a. Za sudjelovanje su obavezne prijave na na mail info@centar-dmo-vg.hr.

Događanja ovogodišnjeg Tjedna psihologije uvjetovana su aktualnim okolnostima poput pandemije bolesti COVID 19, stradanja stanovništva u potresima, kako u Zagrebu tako i onog razornog koji je nedavno zahvatio područje Banovine. U sadržajnom smislu, osim pandemije, veliki broj prezentacija uključivat će i teme mentalnoga zdravlja.

Na tribini Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica gošće su psihologinje Ivana Ćosić Pregrad iz Zagrebačkog psihološkog društva, Dušanka Kosanović iz FamilyLaba, Sanda Puljiz Vidović te Jelena Cvetnić iz Centra za djecu, mlade i obitelj.

Objava Čuvajmo mentalno zdravlje! Uključite se na tribinu “Kako u krizi steći nove snage” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.