Prijava

Vaša prijava

Vla Vla Vlajland cabaret rasprodan u samo dva dana!

['moruzgva', 'pou vg', 'Scena Gorica', 'Vla Vla Vlajland Cabaret']

Ulaznice za novu monodramu Ecije Ojdanić Vla Vla Vlajland cabaret s kojom nam Kazalište Moruzgva stiže u goste u utorak, 17. veljače su se u samo dva dana otkako su puštene u prodaju rasprodale!

Naime, na snazi su i dalje epidemiološke mjere prema kojima je broj posjetitelja u goričkoj dvorani ograničen na 44.

– U nadi da će se epidemiološka situacija popraviti te da će Dvorana Gorica moći ubrzo otvoriti svoja vrata za veći broj posjetitelja, vidimo se u ožujku! Na repertoaru nam je nova ljubavna komedija ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ s Jelenom Miholjević i Draženom Čučekom u glavnim ulogama – kazali su iz POU VG.

Kako smo prethodno prenosili, u ovom cabaretu Ecija Ojdanić je u ulozi arhe/stereo tipične Vlajne koja se hajdučki hrva protiv nekoliko predrasuda uzidanih u nju pogrešnim odgojem, patrijarhalnom (ne)kulturom, nacionalističkom pristupu povijesti i sličnim nastrano nasilnim tradicionalnim i novokomponiranim naivnostima. U tom ratu protiv same sebe i svijeta čije sablje sijeku sve što strši, moja se Vlajna zdravim razumom i ljubavlju uzdiže iz mentalitetskog kamenjara i uspijeva postići emancipaciju.

Nadamo se da će biti još prilike da Vla Vla Vlajland cabaret gostuje na goričkim kazališnim daskama.

Objava Vla Vla Vlajland cabaret rasprodan u samo dva dana! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.