Prijava

Vaša prijava

OD SUTRA U KINU Fatalna Hillary Swank i animirani nastavak ‘Medo sa sjevera”

['karte webshop', 'Kino Gorica', 'najave filmova', 'pou vg']

Od sutra se u gradskom kinu prikazuju nova dva filmska naslova. Riječ je o napetom psihološkom trileru ‘Fatalna’ i Gost i animiranom nastavku ‘Medo sa sjevera’. Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti već danas putem webshopa POU Velika Gorica.

Medo sa sjevera 2: Ključevi kraljevstva

Nastavak popularne animacije Medo sa sjevera. Kralj sjevera se vratio kako bi spasio svoj dom i New York. No, uskoro od heroja postaje sumnjivac za kriminalno djelo koje nije počinio. Zajedno sa svojim prijateljima kreće dokazati nevinost, vratiti svoju reputaciju i spasiti svoje kraljevstvo.

Raspored prikazivanja:

  • 18. do 24. veljače u 18 sati, osim nedjelje 21. veljače s početkom u 18.30 sati

Fatalna

Hilary Swank, dvostruka dobitnica Oscara, ovoga je puta u ulozi zavodnice s opasnim planom,a riječ je o napetom i provokativnom psihološkom trileru koji opisuje urušavanje savršenog života sportskog agenta Darrena, nakon što mu zgodna policajka s kojom je proveo burnu noć namjesti ubojstvo. Derrick, uspješni sportski agent, bespomoćno promatra kako njegov savršeni život polako nestaje. Tajanstvena žena, zbog koje je riskirao sve, vrhunska je detektivka koja ga uplete u svoju posljednju istragu. Dok očajnički pokušava posložiti kockice, sve dublje upada u njezinu zamku riskirajući obitelj, karijeru, pa čak i život.

Raspored prikazivanja:

  • 18. do 24. veljače u 20 sati, osim nedjelje 21. veljače s početkom u 20.30 sati

Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, sutra prijepodne za oba naslova biti će otvorene nagradne igre. Dijelit se po dvije ulaznice za oba naslova, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu!

 

Objava OD SUTRA U KINU Fatalna Hillary Swank i animirani nastavak ‘Medo sa sjevera” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.