Prijava

Vaša prijava

U podne se detoniraju dimnjaci ciglane na Črnomercu, moguća glasna tutnjava

[]

Dimnjaci Ciglane Črnomerec u Zagrebu oštećeni su nakon potresa te će se danas u podne detonirati. Nalaze se pored okretišta tramvaja na Črnomercu. “Narušena im je stabilnost te predstavljaju opasnost od djelomičnog ili cjelovitog rušenja pa će se izvesti kontrolirano rušenje.”, najavili su investitori projekta Ciglane nekretnine d.o.o.

Prije rušenja čut će se zvučni signali koji upućuju osobama da moraju otići u zaklon te na kraju, da opasnosti više nema. Sama detonacija mogla bi izazvati glasne zvukove i tutnjanje koji bi se mogli čuti u cijelom gradu Zagrebu, a čak i u Velikoj Gorici. Do 13 sati osigurani su i alternativni pravci u prometu koje možete pronaći OVDJE.

Također se upozoravaju svi sudionici u prometu, ukoliko se u navedeno vrijeme zateknu u zoni navedenih radova i privremene regulacije prometa, da striktno poštuju upute policijskih službenika, redarske službe te privremeno postavljenu prometnu signalizaciju, fizičke zapreke i trake upozorenja.

Objava U podne se detoniraju dimnjaci ciglane na Črnomercu, moguća glasna tutnjava pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.