Prijava

Vaša prijava

U kinu triler ‘Fatalna’ i nastavak avanture ‘Medo sa sjevera’

['filmovi pou vg', 'webshop pou vg']

Još danas i sutra se u gradskom kinu prikazuju napeti psihološkom triler ‘Fatalna’ i animirani nastavak ‘Medo sa sjevera’, a u četvrtak stižu dva nova naslova!

Medo sa sjevera 2: Ključevi kraljevstva

Termin: 18 sati
Režija: Tim Maltby, Richard Finn

Nastavak popularne animacije Medo sa sjevera. Kralj sjevera se vratio kako bi spasio svoj dom i New York. No, uskoro od heroja postaje sumnjivac za kriminalno djelo koje nije počinio. Zajedno sa svojim prijateljima kreće dokazati nevinost, vratiti svoju reputaciju i spasiti svoje kraljevstvo.

Fatalna / Fatale

Termin: 20 sati
Režija: Deon Taylor
Uloge: Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter

Hilary Swank, dvostruka dobitnica Oscara, ovoga je puta u ulozi zavodnice s opasnim planom,a riječ je o napetom i provokativnom psihološkom trileru koji opisuje urušavanje savršenog života sportskog agenta Darrena, nakon što mu zgodna policajka s kojom je proveo burnu noć namjesti ubojstvo. Derrick, uspješni sportski agent, bespomoćno promatra kako njegov savršeni život polako nestaje. Tajanstvena žena, zbog koje je riskirao sve, vrhunska je detektivka koja ga uplete u svoju posljednju istragu. Dok očajnički pokušava posložiti kockice, sve dublje upada u njezinu zamku riskirajući obitelj, karijeru, pa čak i život.

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti i putem webshopa POU Velika Gorica.

 

Objava U kinu triler ‘Fatalna’ i nastavak avanture ‘Medo sa sjevera’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.