Prijava

Vaša prijava

VG Legacy pomaže 86-godišnjoj Ankici trudeći se da joj ništa ne nedostaje

['humanitarno', 'vg legacy']

Naši humanitarci, VG Legacy, i ovih dana ima pune ruke posla. S obzirom na sva prikupljanja potrepština do sada, još uvijek imaju nešto grane koju po dojavama šalju potrebitijim obiteljima. Posjećuju tako i Glinu i jednu stariju gospođu koju su prvi puta obišli prije dva tjedna.

Išli smo ponovno kako bi se uvjerili da joj ništa ne nedostaje i malo nadopunili njezin skromni dom voćem, povrćem i ostalom hranom koja joj je bila potrebna. Baka Ankica ima 86 godina i uvukla nam se pod kožu svojom predivnom energijom i pozitivom unatoč svemu što ju je snašlo.”, navode.

Posjetili su i Osnovnu školu Viduševac i Osnovnu školu Maje gdje su odnijeli slikovnice, slatkiše i poruke podrške koje su radili kikači iz mini VG Legacyja. Slikovnice koje su donirane prikupljene su zahvaljujući akciji “Čitam, dam, sretan sam” koju organizira dječji vrtić Velika Gorica, a sudjeluju roditelji, dječica i naravno tete iz vrtića pod vodstvom tete “Vještice”.

Objava VG Legacy pomaže 86-godišnjoj Ankici trudeći se da joj ništa ne nedostaje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.