Prijava

Vaša prijava

Od sutra dva obećavauća trilera na goričkom filmskom platnu

['filmske najave', 'kino pou vg', 'triler']

Četvrtkom u našem gradu uvijek u Kino Gorica stižu novi filmski naslovi. Ovoga puta odlučili su nam narednih sedam dana začiniti s dva odlična trilera: Djevojka koja obećava u režiji Emerald Fennell i Mauritanac: Dnevnik iz Guantanama redatelja Kevina Macdonalda.

Djevojka koja obećava

15; triler, drama, trajanje: 113′
Uloge: Carey Mulligan, Laverne Cox, Bo Burnham, Alison Brie

Za Cassie svi tvrde da je obećavajuća mlada djevojka… dok joj strašan događaj ne usmjeri život na totalno drugačiji put. No ništa na prvi pogled nije onako kako izgleda. Ona je pametna, lukava, neustrašiva i živi dvostruki život. Po danu radi kao konobarica u lokalnom kafiću, a po noći izlazi i traži osvetu. Neočekivani susret će omogućiti Cassie da ispravi sve nepravde iz svoje prošlosti.

Raspored prikazivanja: 

  • 4., 6., 8. i 10. ožujka u 18 sati
  • 5. i 9. ožujka u 20.30 sati
  • 7. ožujka u 21 sat

Mauritanac:Dnevnik iz Guantanama

15; triler, Trajanje: 129′
Uloge: Jodie Foster, Tahar Rahim, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley

Temeljeno na istinitoj priči i memoarima „Guantanamo Diary“, u kojima su opisana zlostavljanja i mučenja kojima je Mohamedou Ould Slahi bio izložen tijekom zatočeništva, koje je trajalo od 2002. do 2016. godine. Salahi je bez optužnice i suđenja 14 godina bio zatočen u američkom vojnom zatvoru Guantanamo Bayu. Gubeći nadu, pronašao je saveznike u odvjetnici Nancy Hollander i njezinoj suradnici Teri Duncan…

Raspored prikazivanja:

  • 4., 6. i 10. ožujka u 20.30 sati
  • 5. i 9. ožujka u 18 sati
  • 7. ožujka u 18.30 sati

Zapratite sutra i facebook stranicu POU Velika Gorica, jer četvrtkom, kada obično izlaze novi naslovi, se za svaki od dva nova naslova dijele po dvije ulaznice!

Ulaznice za nove naslove već možete kupiti i putem webshopa POU VG, stoga svakako preporučujemo, budući da je broj mjesta ograničen, požurite.

Objava Od sutra dva obećavauća trilera na goričkom filmskom platnu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.