Prijava

Vaša prijava

Za početak travnja sportsko-rekreativni festival na terenima pješčane Arene

['futsal', 'pješčana arena', 'rekreativno-sportski festival', 'vg arena']

VG Arena najavila je organizaciju sportsko-rekreativnog festivala koji će se održati u travnju. Društvo za športsku rekreaciju “Kop Tur” nositelj je i glavni organizator projekta. Festival će trajati od 1. pa sve do 11.travnja, a odvijat će se na terenima Pješčane Arene te betonskog igrališta u Cvjetnom naselju u Velikoj Gorici.

U jedanaest dana na programu je nekoliko sportova za sve zainteresirane:

  • mali nogomet
  • odbojka na pijesku
  • rukomet na pijesku
  • futsal
  • stolni tenis
  • pikado
  • tenis na pijesku

Uz rekreativno uživanje u sportovima, organizirani su i turniri. Osim toga na programu su i razni sportsko-rekreativni sadržaji za djecu i mladež poput Pješčane olimpijade, Nogometa na pijesku, Igranje bez granica te Kreativne radionice na pijesku.

Zadnji dan festivala odigrat će se i oproštajna malonogometna utakmica velikogoričkog nogometnog velikana Igora Mostarlića sa legendama NK Dinama, dok smo za naše drage goste i prijatelje iz udruga sa Banije (Petrinja, Sisak i Glina) pripremili igre bez granica na pijesku za djecu i roditelje.”, navode organizatori.

U organizaciju su uključeni i Futsal Velika Gorica, Veseli planet, Pikado klub Chill, Stolnoteniski klub Velika Gorica i TK iTeam VG. Uz njih, prijateljske udruge organizatora – Udruga Zibel iz Siska i Udruga Pokret iz Petrinje, gosti su i suorganizatori projekta.

Više o festivalu, natjecanjima te prijavi na malonogometni turnir možete pronaći i pratiti na Facebook stranici VG Arene. 

Objava Za početak travnja sportsko-rekreativni festival na terenima pješčane Arene pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.