Prijava

Vaša prijava

Ivo Jelušić i SDP Velike Gorice darivali svoje sugrađanke cvijećem

['Dan žena', 'ivo jelušić', 'SDP']

Danas obilježavamo Dan žena povodom čega su Ivo Jelušić i SDP Velike Gorice sugrađankama dijelili cvijeće. U pratnji svojih stranačkih suradnika Ivane Mlinar, Ozrena Robića i Damira Šimunića, Jelušić je podijelio svojim sugrađankama ruže i poželio im da njihov dan bude svaki dan u godini te da budu ravnopravne i bolje plaćene za svoj posao.

Velikogoričanke, sretan Vam Dan žena! Želim da budete ravnopravne u društvu i obitelji, ali i bolje plaćene za svoj rad! Žene su oduvijek mijenjale društvo na bolje i to treba izuzetno cijeniti.”, govori.

Kako navode, međunarodni dan žena prilika je da se prisjetimo i zahvalimo ženama na njihovim izuzetnim društvenim i političkim dostignućima. Napominju i kako rodna ravnopravnost mora biti standard u uređenoj državi te da su oni predvodnici politike ravnopravnosti spolova. “Za nas u SDP-u rodni paritet je nešto što je ugrađeno u naš stranački Statut i primjenjujemo ga na svim nivoima.“, dodaju iz SDP-a

Društvo u cjelini treba napraviti sve da djevojčice, djevojke i žene svih dobi budu voljene, poštovane i jednako plaćene za svoj rad, što se nažalost pokazuje kao još uvijek nedostignut standard u brojnim zemljama.”, poručuju iz Gradske organizacije SDP-a Velike Gorice!

Objava Ivo Jelušić i SDP Velike Gorice darivali svoje sugrađanke cvijećem pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.