Prijava

Vaša prijava

Riješite kviz i osvojite besplatni upis u knjižnicu!

['135 godina knjižnice velika gorica', '135 godina-135 razloga za čitanje', 'knjižnica', 'knjižnica velika gorica']

U sklopu obilježavanja 135 obljetnice Knjižnice, pripremljene su zanimljive aktivnosti za sve zainteresirane i čitatelje. Među njima su i one koje donose nagrade poput kviza Koliko poznajem GKVG?. U kvizu možete sudjelovati do 13. ožujka, a dvoje dobitnika osvojit će besplatan upis u knjižnicu.

Sigurni smo kako Vam rješavanje neće predstavljati problem te se isto tako nadamo da ćete odabirom točnih odgovora naučiti nešto novo o našoj knjižnici što možda do sada niste znali.”, navode iz Knjižnice.

Tema kviza, kako mu i ime govori, je povijest knjižničarstva u Velikoj Gorici. Kao malu pomoć možete pogledati prigodnu izložbu u izlogu knjižnice Galženica kroz koju ćete saznati odgovore na sva postavljena pitanja. Točne odgovore možete pronaći i u monografiji “Gradska knjižnica Velika Gorica u lokalnoj zajednici” koju možete posuditi u knjižnici, a jednako tako, odgovore na postavljena pitanja možete pronaći i na stranicama knjižnice Velika Gorica.

Nagrada vrijedi samo za prvi upis u knjižnicu, to jest, za sve one koji do sada nisu postali članovi. “Ukoliko ste naš postojeći član i dalje Vas pozivamo da ispunite kviz, uz to što ćete testirati svoje znanje o velikogoričkoj knjižnici, u slučaju osvajanja nagrade uvijek možete usrećiti nekog bližnjeg i darovati mu jednogodišnje članstvo.”

Link na kviz: https://forms.gle/gvb71sHQhzLUSFWU6

Objava Riješite kviz i osvojite besplatni upis u knjižnicu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Županijsko natjecanje mladih tehničara