Prijava

Vaša prijava

U roku od dva sata pokrao zlato i novac iz stana u ulici Matije Gupca

['pp velika grica', 'provale', 'pu zagrebačka']

U tjedan dana zabilježeno je 35 raznih događaja, od čega je 15 kaznenih djela od čega je progon predviđen po službenoj dužnosi u osam kaznenih djela, a u sedam slučajeva progon je predviđen po privatnoj tužbi. Prijavljeno je jedno nasilje u obitelji, te pet prometnih nezgoda.

Provala u stan i školu stranih jezika

Dogodila se provala u stan u ulici Matije Gupca 8. ožujka. U svega dva sata od 17.30 do 19.30 sati na štetu hrvatskog državljana (77′ godište), a gorička policija je obavila očevid na mjestu događaja.

– Utvrđeno je kako je nepoznati počinitelj prišao jednokrilnom prozoru tog stana te je zavlačenjem prikladnog alata isti obio i otvorio, ušao unutra i ispremetao stvari, izvršivši krađu novca i nezntne količine zlatoga nakita, za što je procijenjena šteta oko tisuću kuna – otkrili su iz policije.

Vezano za provalu u školu stranih jezika o kojoj smo izvještavali prethodno, nepoznati je počinitelj otuđio televizor i prijenosno računalo, te je procijenjena šteta 15 tisuća kuna.

Objava U roku od dva sata pokrao zlato i novac iz stana u ulici Matije Gupca pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.