Prijava

Vaša prijava

PROMJENE U VODSTVU Božidar Galeković novi predsjednik DVD-a Mraclin

['božidar galeković', 'DVD Mraclin']

DVD Mraclin održao je 133. redovnu izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika izabran je Božidar Galeković, za zapovjednika Zlatko Matanović, a Upravni odbor uz spomenutu dvojicu čine još Antun Kos (dopredsjednik), Mijo Cvetnić (zamjenik zapovjednika), Jurica Galeković, Slaven Galeković, Mario Cvetnić, Vladimir Vinetić, Branko Galeković, Jurica Kodrnja, Otto Babić, Josip Vukašinec i Josip Kasunić. Sud časti činit će Antun Kos, Filip Križanić, Jurica Galeković, Vladimir Vinetić i Mirko Vincek.

U Nadzornom odboru su Nikola Galeković (predsjednik), Mirko Vincek, Zvonimir Šafar. Delegati u gradskoj Vatrogasnoj zajednici bit će Božidar Galeković, Antun Kos i Mario Cvetnić, piše Mraclin.hr.

Na sjednici u Vatrogasnom domu koja je održana pod posebnim epidemiološkim režimom, mraclinski vatrogasci prihvatili su izvješće za 2020. godinu i razrješnice starome vodstvu.

Objava PROMJENE U VODSTVU Božidar Galeković novi predsjednik DVD-a Mraclin pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.