Prijava

Vaša prijava

Zbog prvih mjesta na državnim natjecanjima sada osvojili i Oskara znanja!

['ela lasić', 'ivan dijanić', 'nikola hribar', 'oskar znanja', 'osnovna škola nikole hribara']

I ove godine, bez obzira na epidemiološku situaciju, podijeljeni su Oskari znanja u online obliku. Ponosno su ih primili učenici Osnovne škole Nikole Hribara zbog prvog mjesta na državnom natjecanju.

Oskar znanja najveća je i najznačajnija nagrada u obrazovanju kojom se već 16 godina nagrađuju najbolji učenici i mentori osnovnih i srednjih škola te glazbenih i plesnih škola u Republici Hrvatskoj te pobjednici državnih i međunarodnih natjecanja.

Nagrađeni su Ela Lasić i Ivan Dijanić. Ela Lasić iz predmeta Tehnička kultura, područje fotografija, osvojila je prvo mjesto na 62. državnom natjecanju mladih tehničara pod vodstvom mentorice Irene Gimpelj Gal.

Ivan Dijanić, također iz predmeta Tehnička kultura, područje robotsko spašavanje žrtve, osvojio je prvo mjesto na 62. državnom natjecanju mladih tehničara pod vodstvom mentorice Irene Gimpelj Gal i mentora Ivice Kolarića iz udruge Hrvatsko robotsko društvo.

Čestitamo mladim i uspješnim učenicima i želimo im još puno novih Oskara znanja!

Objava Zbog prvih mjesta na državnim natjecanjima sada osvojili i Oskara znanja! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.