Prijava

Vaša prijava

Ilustracije Hane Tintor dio humanitarne donatorske akcije Galerije Galženica

['donatorska akcija', 'Galerija Galženica', 'hana tintor', 'humanitarna akcija', 'humanitarna donacija']

Humanitarnoj akciji za potresom pogođena područja koju je pokrenula Galerija Galženica sada se pridružila i ilustratorica Hana Tintor koja se u Galeriji predstavlja sa serijom ilustracija Prve stvari.

Autorica je ponudila svojih 11 ilustracija s izložbe ”Nova normalnost: prostori svakodnevice” sa željom da pomogne donaciju humanitarnoj inicijativi ”Jedna kuća više”. Ova inicijativa pokrenuta je s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za izgradnju kuće obitelji Bjelajac iz Majskih Poljana, nakon što je u potresu potpuno uništena njihova stara kuća i prateći gospodarski objekti, o čemu više možete pročitati ovdje.

Cijene radova Hane Tintor su 300 kuna, a sve ih možete pronaći OVDJE.

Kako možete sudjelovati u akciji?

Nakon što odaberete željeni rad, potrebno ga je rezervirati slanjem e-maila na galerija.galzenica@pouvg.hr te ostaviti osobne podatke za dostavu rada. Nakon što dobijete potvrdni e-mail da je rad rezerviran, donirajte iznos koji je naznačen na Facebook stranici uz svaku ilustraciju na broj računa Zaklade SOLIDARNA za akciju Jedna kuća više.

Nakon što dostavite potvrdu o uplati, rad će vam biti poslan poštom ili ćete ga moći preuzeti i osobno u Galeriji Galženica od 23. ožujka. Poštarina se plaća pri preuzimanju.

Radove Hane Tintor i drugih autora možete još danas razgledati u Galeriji Galženica.

Objava Ilustracije Hane Tintor dio humanitarne donatorske akcije Galerije Galženica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.